Dunav Ortopedsko - 1952. óta

Rólunk

A DUNAV ORTOPEDSKO Novi Sad vállalkozás 1952-ben alakult, szinte minden ortopédiai gyógyászati segédeszköz gyártására szakképesített cégként.

Ma már kizárólag egyedi gyógyászati ​​segédeszközöket gyártunk a felhasználók számára, mint például különböző típusú protézist, járást segítő készüléket, ortézist és legfőképpen SZEMÉLYI ORTOPÉD TALPBETÉTET.

A láb jelentősége

A láb testünk olyan része, amely állás, járás és futás közben nagy terhelést szenved. Gyakorlatilag a teljes testsúlyunkat a lábunkon visszük. Amikor fájdalmat érzünk a lábfejben, a bokában, a térdben, a gerincben, a nyakcsigolyákban, az izmokban, az azt jelenti, hogy a legnagyobb valószínűséggel a láb biomechanikája, statikája sérült meg, és emiatt az egész test gravitációja megzavarodott.

Leggyakoribb lábdeformitások

A normál alakú láb szerkezete lehetővé teszi, hogy egyenesen járjunk. Lábunk csontokból, ízületekből, izmokból, inakból és ínszalagokból áll, amelyek szintén mindent a helyén tartanak. Ez teszi őket stabilnak és erősnek, ugyanakkor rugalmasnak és alkalmazkodónak.

A láb deformálódhat külső tényezők, bizonyos lábhelyzetek vagy betegségek következtében is. A lábfej deformitásai – de nem mindig – problémákat, például fájdalmat és járási nehézségeket okozhatnak.

A legtöbb ember lábfeje többé-kevésbé deformálódott, ami gyakran problémákhoz vezet.

EGYEDI ortopéd talpbetéteink gyermekek és felnőttek számára készültek egyaránt

FONTOS MEGJEGYZÉS
A lábbelinek kell illeszkednie a talpbetéthez, nem pedig fordítva. A sorozatgyártású talpbetétekkel ellentétben személyi ortopéd talpbetéteinket számítógéppel készítjük, kizárólag az egyéni felhasználó lábának méretei és diagnosztikája alapján, és a nem megfelelő lábbelihez történő bármilyen további alkalmazkodás veszélyeztetné azok terápiás funkcióját.

A KIVIZSGÁLÁSOK INGYENESEK ÉS NEM KÖTELEZIK A FELHASZNÁLÓT!

Az ortopéd talpbetét
rendeltetése

Minden láb sajátos, ezért a talpbetétet illetően is külön követelmények léteznek. Bizonyos lábfejek ortopéd támogatást igényelnek, míg mások csak nagyobb kényelmet.

Az ortopéd talpbetétek készítésének technológiája

Ortopéd talpbetéteink a legmodernebb számítógépes berendezések segítségével készülnek, minden egyéni felhasználó lábának méretei és diagnosztikája alapján.

Foglaljon ingyenes vizsgálati időpontot!